
AMİNO PLUS
%100 organik ve bitkisel bir üründür.
İdeal kök gelişimi, kuvvetli vejetatif gelişme ve ideal çiçeklenme hedef alınarak tamamen verim ve kalite artışı sağlamak amacıyla üretilmiş performans ürünüdür.
Üretim esnasında, özel organik asit şelatlayıcılarla ürün komplike haline getirilmiştir.
Gübreleme programlarında gübrelerle birlikte uygulandığında gübrelemeden beklenen etki daha hızlı ve etkili olmaktadır.
İçermiş olduğu bitkisel proteinler, vitaminler, enzimler ve mikro elementler ile çok kuvvetli bir etki sağlar.
Yaz ve kış şartlarında bitkide oluşan stres olumsuz iklim ve çevre şartlarından dolayı bitkide oluşacak verim ve kalite kayıplarının önlenmesinde önemli bir performans ürünüdür.
Toprak uygulamalarında; organik maddece toprağın zenginleştirilmesinde, toprak pH'sının ve tuzluluğun ayarlanmasında ve mikro organizma faaliyetlerinde önemli rol oynar.
- AMBALAJ SEÇENEKLERİ
UYARILAR
- Önce etiketi dikkatlice okuyunuz..
- Dikkat Çocuklardan, Evcil Hayvanlardan ve Gıdalardan uzak tutunuz.
- Göz, yüz, el ve deri ile temas ettirmeyiniz, temas halinde hemen bol su ile yıkayınız.
- Teneffüs etmeyiniz, yutmayınız.
- Beklenilmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz.
- Kullanılmış olan boş ambalajları başka amaçlarla kullanmayınız. İmha ediniz.
- Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılması tavsiye edilir.
DEPOLAMA:
Ürünü, kendi orijinal ambalajında ve havadar bir yerde muhafaza ediniz. Direk güneş ışığına maruz bırakmayınız. Depolama sıcaklığı 0 0C / + 45 0C arasında olmalıdır.
FİRMA BEYANI:
İmalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldığında, ürünün kalitesini garanti eder. Ancak, üretici tarafından, ürünün uygun olmayan şartlarda muhafazası veya kullanımından doğabilecek zarar konusunda firmamız sorumluluk kabul etmez. Ürünün, Spesifikasyonuna uygunluğu, sadece, ürünün teslimi sırasında, firma garantisi altındadır.
Garanti Edilen İçerik | (%W/W) |
---|---|
Organik Madde | % 30 |
Organik Karbon | % 15 |
Organik Azot | % 2 |
Suda Çözünür K₂O | % 1 |
Serbest Aminoasit | % 8 |
pH | 3.3-5.3 |