
AXİLON
Tatlandırıcı ve renklendirici bio-aktivatör Meyvelerde ;
Meyvenin şeker konsantrasyonunu artırır. Meyve kıvamını artırır, raf ömrünü uzatır.
Meyve ve kesme çiçeklerin renklerini canlandırır.
İçerdiği özel besinler ve özel polisakkaritler sayesinde, şeker üretimini geliştirir ve olgunlaşmanın bio-kimyasal süreçlerini hızlandırır.
Şeker seviyesini ve meyve kuru madde oranını artırır ve hasatta meydana gelen kayıpları azaltır.
Entansif üretimlerde olgunlaşma açısından problem yaratan kötü iklim sel koşullarda ve üretim kalitesinde (briks, renk, kıvam...) artışın gerekli görüldüğü her aşamada uygulanmalıdır.
Çiçek rengini, parlaklığını ve kesme çiçeklerin hasat sonrası raf ömrünü uzatır ve geliştirir.
- AMBALAJ SEÇENEKLERİ
Garanti Edilen İçerik | (%W/W) |
---|---|
Toplam Azot (N) | % 3 |
Üre Azotu (NH2-N) | % 3 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | % 25 |
UYARILAR
- Önce etiketi dikkatlice okuyunuz..
- Dikkat Çocuklardan, Evcil Hayvanlardan ve Gıdalardan uzak tutunuz.
- Göz, yüz, el ve deri ile temas ettirmeyiniz, temas halinde hemen bol su ile yıkayınız.
- Teneffüs etmeyiniz, yutmayınız.
- Beklenilmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz.
- Kullanılmış olan boş ambalajları başka amaçlarla kullanmayınız. İmha ediniz.
- Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılması tavsiye edilir.
DEPOLAMA:
Ürünü, kendi orijinal ambalajında ve havadar bir yerde muhafaza ediniz. Direk güneş ışığına maruz bırakmayınız. Depolama sıcaklığı 0 0C / + 45 0C arasında olmalıdır.
FİRMA BEYANI:
İmalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldığında, ürünün kalitesini garanti eder. Ancak, üretici tarafından, ürünün uygun olmayan şartlarda muhafazası veya kullanımından doğabilecek zarar konusunda firmamız sorumluluk kabul etmez. Ürünün, Spesifikasyonuna uygunluğu, sadece, ürünün teslimi sırasında, firma garantisi altındadır.