ZEMHER SERİSİ (JEL)

ZEMHER SERİSİ; İçermiş olduğu özel şelatlayıcılar, bitki gelişim düzenleyiciler, enzimler ile kuvvetli kök gelişimi, kuvvetli ve sağlıklı sürgün, ideal çiçeklenme ve meyve tutumu sağlar.
ZEMHER SERİSİ; Olumsuz iklim şartları ve kış koşullarında ideal hedeflenen verime ulaşılmasını sağlar.
ZEMHER SERİSİ; Düşük pH'lı ( pH: 3) ürün olması nedeniyle alkali topraklarda bile en iyi sonucu verir.
ZEMHER SERİSİ; Hem yapraktan, hem topraktan uygulanabilir.
- Kaliteli ürün ve yüksek verim artışı sağlar.
- Toprakta organik madde miktarını artırır.
- Toprak tuzluluğu ve pH'sını ayarlar

  • FORMULASYON SEÇENEKLERİ
  • 7-21-O+BGD
  • 12-12-12+BGD
  • 12-6-18+BGD
  • AMBALAJ SEÇENEKLERİ

Garanti Edilen İçerik % W/W
Toplam Azot (N) % 7
Amonyum Azotu (NH4-N) % 1,5
Üre Azotu (NH2-N) % 5,5
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünen Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 21
Suda Çözünen Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 21

Garanti Edilen İçerik % W/W
Toplam Azot (N) % 12
Üre Azotu (NH2-N) % 12
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünen Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 12
Suda Çözünen Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 12
Suda Çözünen Potasyum Oksit (K2O) % 12

Garanti Edilen İçerik % W/W
Toplam Azot (N) % 12
Üre Azotu (NH2-N) % 12
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünen Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 6
Suda Çözünen Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 6
Suda Çözünen Potasyum Oksit (K2O) % 18

Bitki Uygulama Zamanı Yapraktan (100 lt su) Topraktan (da)
Sera Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır 200 – 300 gr 2 – 5 kg
Açık Tarla Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır 200 – 300 gr 2 – 5 kg
Kavun, Karpuz, Çilek Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır 200 – 300 gr 2 – 5 kg
Elma, Armut, Ayva Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır 200 – 300 gr 2 – 5 kg
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır 200 – 300 gr 2 – 5 kg
Üzüm, Muz, Nar, İncir Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır 200 – 300 gr 2 – 5 kg
Narenciye, Zeytin, Çay Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır 200 – 300 gr 2 – 5 kg
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır 200 – 300 gr 2 – 5 kg
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır 300 – 400 gr 2 – 5 kg
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar, Soğan, Sarımsak Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır 200 – 300 gr 2 – 5 kg
Baklagiller, Yem Bitkileri vb. Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır 300 – 400 gr 2 – 5 kg
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır 300 – 400 gr 2 – 5 kg
Süs Bitkileri, Kesme Çiçekçilik vb. Gelişme döneminde 30 gün ara ile 2-3 kez uygulanır 200 – 300 gr 2 – 5 kg
Buğdaygiller (Buğday, Arpa, Çavdar, Yulaf) Kardeşlenme döneminde 1-2 kez uygulanır 300 – 400 gr -
Yeşil Alanlar Faal dönemde 15 gün ara ile 2-3 kez uygulanır 200 – 300 gr 2 – 5 kg


UYARILAR
- Önce etiketi dikkatlice okuyunuz..
- Dikkat Çocuklardan, Evcil Hayvanlardan ve Gıdalardan uzak tutunuz.
- Göz, yüz, el ve deri ile temas ettirmeyiniz, temas halinde hemen bol su ile yıkayınız.
- Teneffüs etmeyiniz, yutmayınız.
- Beklenilmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz.
- Kullanılmış olan boş ambalajları başka amaçlarla kullanmayınız. İmha ediniz.
- Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılması tavsiye edilir.
DEPOLAMA:
Ürünü, kendi orijinal ambalajında ve havadar bir yerde muhafaza ediniz. Direk güneş ışığına maruz bırakmayınız. Depolama sıcaklığı 0 0C / + 45 0C arasında olmalıdır.

FİRMA BEYANI:
İmalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldığında, ürünün kalitesini garanti eder. Ancak, üretici tarafından, ürünün uygun olmayan şartlarda muhafazası veya kullanımından doğabilecek zarar konusunda firmamız sorumluluk kabul etmez. Ürünün, Spesifikasyonuna uygunluğu, sadece, ürünün teslimi sırasında, firma garantisi altındadır.